Tuinontwerper Vleuten-De Meern
Buro Floris | tuin- en landschapsontwerp

E-mail tuinontwerper

Buro Floris
Jorine Boogaard
Tel: 06 – 526 89 095
Tuinontwerper
burofloris.nl

bel of mail Jorine Bogaard voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper in Vleuten-De Meern Buro Floris | tuin- en landschapsontwerp

Het beste uit je tuin halen, doe je niet alleen. Daar heb je mensen zoals Jorine Boogaard voor nodig die hun liefde voor groen willen delen. Jorine ontwerpt tuinen die inspireren om jezelf te kunnen zijn. Tuinen in harmonie met het huis en haar bewoners, tuinen waarin je kunt ontspannen, spelen met de (klein)kinderen, tuinieren of in alle rust genieten.

Een tuin die elk seizoen mooier wordt, is zonder ervaring lastig zelf te realiseren. Als professionele tuin- en landschapsontwerper helpt Jorine uw wensen te vertalen naar een concreet tuinontwerp en beplantingsplan.

Het maakt daarbij niet uit of uw tuin groot is of klein, of u houdt van design of van puur natuur. Met een tijdloos ontwerp komt iedere buitenruimte tot leven. Indien gewenst deelt Jorine haar netwerk met u en kan zij zo het hele tuinontwerp realiseren; van offerte tot uitvoering. Neem een kijkje in haar portfolio om meer tuinontwerpen te bekijken.

Over Buro Floris
Jorine Boogaard is gepassioneerd door alles wat met tuinen en vormgeving te maken heeft. Vanuit die passie zoekt zij naar datgene dat uw tuin uniek maakt. Wie bent u, wat zijn uw wensen en hoe vertalen we die naar een prachtige nieuwe tuin? Hierdoor krijgt de tuin een eigen karakter die de beleving van u goed weerspiegelt evenals de stijl van Buro Floris.

Jorine heeft de studie Tuinarchitectuur afgerond en volgde daarna nog een post-hbo-opleiding Stadse landschappen aan de Hogeschool van Utrecht.

Werkwijze

1e bezoek – kennismaking
Jorine’s 1e bezoek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit bezoek bekijken we samen uw tuin, andere buitenruimte of bouwtekening en bespreken we uw wensen en budget. Ook vertelt zij u graag meer over haar drijfveren en werkwijze.

2e bezoek – de eerste schetsen
Tijdens het 2e bezoek bespreken we één of meerdere schetsen. Jorine schetst een beeld van de tuin die zij voor ogen heeft, de vormgeving en het samensmelten van de verschillende functies die uw tuin moet hebben.

3e gesprek – definitieve ontwerp en beplantingsplan
Het definitieve ontwerp is klaar. Uw droomtuin staat op papier. Nu komen ook materiaalkeuze, bestrating, verlichting en beplanting aan de orde. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat een tuin elk jaar mooier wordt.

Uitvoering en onderhoud
Wilt u het ontwerp zelf uitvoeren of wilt u het liever laten doen? Jorine laat aan u de keuze.

Na één jaar
Een jaar later komt Jorine nog eens bij u langs. Is de tuin naar wens? Wat betreft onderhoud en eventuele kleine aanpassingen, geeft zij u dan graag enkele tips mee.

U kunt Tuinontwerper Vleuten-De Meern Jorine Boogaard van Buro Floris inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, schoolpleinen, parken en bedrijfstuinen.

Mail of bel tuinontwerper Vleuten-De Meern voor een kennismakingsgesprek.
AlleTuinontwerpers.nl tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Vleuten-De Meern op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.