Tuinontwerper Hengelo
Mark ter Hofte

E-mail tuinontwerper

Mark ter Hofte
tuin- & landschapsontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 48 39 14 95
www.markterhofte.nl

Bel of mail Mark ter Hofte voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper Hengelo Mark ter Hofte

Geboren en getogen in het Twentse Markelo heeft ingenieur Mark ter Hofte tuinontwerper Hengelo altijd al een connectie met de natuur gehad; zijn grote inspiratiebron. Zijn passie en interesse voor architectuur, natuur, vormgeving en design resulteerden voor hem in de studie Tuinarchitectuur. Het was tijdens deze studie dat Mark bij een vooraanstaand tuinarchitect mocht werken. Na een leerzame samenwerking ontwikkelde Mark zijn eigen visie en startte zijn eigen ontwerpbureau.

De tuin als aangename leefomgeving

De tuin is een plek voor u om in te leven, maar ook de plek waar planten en dieren verblijven. Mark zoekt in zijn tuinontwerpen naar de juiste combinatie van luxe voor uzelf en een aangename leefomgeving voor flora en fauna. Daarbij zoekt hij altijd naar de juiste balans tussen natuur en architectuur. Hoeveel mag er groeien en hoeveel wordt er ontworpen. De basis is een combinatie van heldere vormgeving en een groene invulling. Daarop volgt een zoektocht naar eenheid tussen tuin, omgeving, architectuur en uzelf als gebruiker. De tuinen van Mark ter Hofte voelen logisch aan.

Uniek tuinontwerp

​Net als uw interieur wilt u ook uw tuin laten aansluiten bij uw smaak en wensen. Uw wensen, gebruik en stijl worden vertaald naar een uniek tuinontwerp dat passend is voor de plek én uzelf.

Om alle projecten van Mark te bekijken neemt u een kijkje in zijn portfolio.
tuinontwerper Hengelo schetssessie

Neem contact op

Benieuwd wat Tuinontwerper Hengelo Mark ter Hofte voor u kan betekenen? U kunt hem bereiken op 06 48 39 14 95 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinontwerper Hengelo voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Hengelo op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.