Tuinontwerper in Zaltbommel
Florera – Marjan de Koning

E-mail tuinontwerper

Florera
Marjan de Koning
Tel: 06 – 26364036
www.florera.nl

Bel of mail Marjan de Koning voor een kennismakingsgesprek

Tuinontwerper in Zaltbommel | Marjan de Koning – Florera

Marjan de Koning is tuinontwerper in Zaltbommel. Zij verwerkt uw wensen en ideeën tot sfeervolle tuinontwerpen en bedenkt oplossingen voor al uw tuin gerelateerde vragen of problemen. Al ruim 23 jaar kunt u bij haar tuinbureau Florera terecht met uw tuin, bedrijfstuin of andere buitenruimte voor de volgende diensten:

● tuinplan
● tuinontwerp
● beplantingsplan
● volledige realisatie tuinplan
● begeleiding tuinaanleg.

“Een Florera tuin is één en al gevoel, natuur, sfeer, gezelligheid en geluk”

Marjan de Koning heeft al vele soorten sfeervolle en functionele tuinen naar tevredenheid mogen ontwerpen zoals stadstuinen, villa tuinen, landelijke tuinen, parktuinen, wellness tuinen, tuinen met water en dakterrassen. Tuinen van Florera zijn in heel Nederland te vinden, maar ook in België, Spanje en Zuid-Frankrijk. Haar tuinontwerpen omvatten inmiddels een breed scala aan tuinstijlen: hedendaags, landelijk, lounge, modern, mediterraan, natuurlijk, parkachtig en traditioneel boerderij.

Over Marjan de Koning

“Inspiratie haal ik uit muziek, het leven in de mediterrane landen en andere culturen, kunst, architectuur, de natuur, de rijkheid van schitterende grootse bloemenvelden, de zee, geuren, kleuren en dieren. Hierbij is de historie en het dagelijkse leven van heden ten dage haar belangrijkste anker.” Marjan de Koning

Marjan de Koning houdt van rust, ruimte, ontspanning en warmte. Zij werkt het liefst haar tuinontwerpen ambachtelijk op haar tekentafel uit. Marjan creëert tuinen die sfeer, harmonie en balans uitstralen.

Marjan de Koning bezit 2 expertises: het op authentieke wijze ontwerpen en realiseren van tuinen met een warme sfeer en kleursetting en daarnaast haar brede kennis van beplantingen én de gesteldheid van de bodem die vaak niet voldoende in balans is.

“Jouw weergaloze unieke FLORERA tuin realiseer ik vanuit mijn gevoel waaruit een visie ontstaat die ik vertaal via beelden. In samenwerking met jou ontstaat dan die heerlijke natuurrijke tuin waar je kunt wegdromen, genieten en ontspannen.” Marjan de Koning

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Tijdens het kennismakingsgesprek luistert Marjan de Koning goed naar uw wensen, legt ze uit hoe een tuinadvies en/of tuinontwerp ontstaat dat echt bij u past en helpt zij u graag aan extra inspiratie. Samen kunt u kijken hoe Marjan u kan helpen uw eigen droomtuin te realiseren. Marjan de Koning deelt graag haar passie voor tuinen met u en een duurzame vertrouwensrelatie staat bij haar voorop.

Zodra het tuinplan gereed is, helpt Marjan de Koning u ook graag verder met de aanleg van de tuin. Het is belangrijk dat er een goed werkende tuin ontstaat. Marjan werkt met tuinspecialisten en kwekerijen die garant staan voor kwaliteit.

Contact met Tuinontwerper Zaltbommel

Bel Marjan de Koning van Florera op 06 – 26364036 voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt haar ook een mail sturen via het e-mailformulier. U kunt bij Marjan terecht voor tuinplan- tuinontwerp- beplantingsplan- volledige realisatie tuinplan en of begeleiding tuinaanleg voor particulieren en bedrijven.

Kijk ook eens op Marjan’s eigen website naar haar uitgebreide portfolio met projecten.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.