Tuinontwerper Krimpenerwaard
Groenerwaard – Marrion Hoogenboom

E-mail tuinontwerper

Groenerwaard
Marrion Hoogenboom
Tuinontwerper
Tel: 06 – 51 70 30 96
www.groenerwaard.nl

Bel of mail Marrion Hoogenboom voor een gratis kennismaking

Tuinontwerper in Krimpenerwaard | Marrion Hoogenboom – Groenerwaard

Groene plannen voor tuin, erf, park, stad en land

Tuinontwerper Marrion Hoogenboom streeft er naar om met haar tuinontwerpen voor haar opdrachtgevers een buitenruimte te creëren waar je je fijn voelt en kunt ontspannen. Marrion heeft in de afgelopen 15 jaar al vele particulieren, bedrijven, instellingen, architecten en hoveniers bijgestaan met haar vakkennis, creatieve ideeën en groene vingers. Uiteenlopende groene plannen zijn er door haar ontworpen zoals stadstuinen, vijvertuinen, moestuinen, kantoortuinen en een tuin in een verzorgingstehuis.

Over Marrion Hoogenboom

Marrion Hoogenboom was een echt buitenkind en ontdekte al snel haar liefde voor de natuur. Haar vakkennis en ervaring heeft zij opgebouwd door een gedegen scholing, veel praktijk en lidmaatschap van vakverenigingen (o.a. TuinOntwerpersGroep, Wilde Weelde en Nederlandse Dendrologische Vereniging).

Mogelijkheden Groene plannen

● tuinontwerp ● tuinadvies ● tuinschets ● beplantingsplan ● (3D) visualisatie ● workshop ● tuincoach.

Tuinontwerp

Marrion ontwerpt graag voor jou een tuinontwerp voor een fijne groene tuin die aansluit bij jouw wensen. Waar binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. Een ruimte waar het prettig is om met elkaar te genieten. Marrion’s tuinontwerpen kenmerken zich door een gebalanceerde vormgeving en gevarieerde beplanting waar dieren, vlinders en vogels blij van worden. Zij werkt met duurzame, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen als jij dat ook wilt.

Beplanting

Gelukkig is er altijd plek voor planten. Planten hebben zoveel meerwaarde: eten, bloemen, een lekkere geur, schaduw, onderdak aan vogels, bijen en vlinders. Bovendien filteren ze fijnstof, dempen het regenwater etc. Marrion geeft je advies over geschikte planten, zodat jouw groene tuin niet veel tijd aan onderhoud kost.

Tuinadvies en Tuincoach

Heb je tuinadvies nodig? Wil je leren hoe je natuurvriendelijker kunt tuinieren of hoe je bepaalde planten moet verzorgen? Marrion is dan graag jouw tuincoach. Samen ga je de tuin in en krijg je tips en antwoord op je vragen. Dit tuinadvies kan eenmalig, maar uiteraard ook elk seizoen zodat jouw tuin mooi en gezond blijft.

Groenadvies

Heb je specifieke hulp nodig bij andere groene kwesties? Informeer bij Marrion naar de overige mogelijkheden voor bijv. 3D tekeningen, schetsservice, onderhoudsadvies, aanlegbegeleiding of workshops.

Workshop 1. Ontwerp je eigen tuin – 1 dag

Tijdens deze workshop ben jij de tuinontwerper. Je leert hoe je jouw tuin van een afstand moet bekijken en hoe je sterke punten kunt benadrukken. Het is een minicursus waar je de eerste beginselen leert. Met de andere deelnemers ga je aan de slag zodat je aan het eind met jouw eigengemaakte tuinschets én flinke dosis inspiratie weer naar huis gaat. Informeer bij Marrion Hoogenboom of er nog ruimte is voor de volgende workshop.

Workshop 2. Je tuin beplanten – 1 dag

Deze workshop is in principe het vervolg op deel 1, maar is ook apart te volgen wanneer er al een tuinontwerp aanwezig is. Je werkt één border uit. Je kiest een stijl, vakverdeling, compositie en kleurencombinatie. Marrion leert je ook wat bij over ecologie en beplanting. Informeer bij Marrion voor een nieuwe datum.

Groenerwaard staat voor

● toekomstvriendelijk
● modern ambachtelijk
● bloemen, vlinders, vogels
● 4-seizoenen aantrekkelijk
● prikkelt de zintuigen
● onafhankelijk en objectief

Contact

Bel Marrion Hoogenboom van Groenerwaard voor een vrijblijvende kennismaking op 06 51 70 30 96 of stuur haar een mail via het onderstaande contactformulier.

AlleTuinontwerpers.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Je kunt Tuinontwerper Krimpenerwaard Marrion Hoogenboom van Groenerwaard inschakelen voor tuinschets, tuinadvies, tuinontwerp, beplantingsplan, (3D) visualisatie, workshops en als tuincoach.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist IJsselstein op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.